Tematici

Ediția 2017 a PatriotFest este organizată pe 3 tematici după cum urmează:

Securitatea
informației

Suntem conectați în permanență la rețele de comunicații și la un nivel mai ridicat decât oricând în trecut. Internetul, ca principal suport de comunicare, este parte din oricare aspect al vieții noastre fie că suntem sau nu conștienți de acest aspect, iar dispozitivele mobile generează dependență prin capabilitatea lor de a ne ține conectați oriunde, oricând și la orice informație de care avem nevoie.

Mai departe

Inteligență
artificială

Actualul nivel al tehnologiei ne forțează să redefinim termeni precum inteligență, conștiință, minte, sine, gândire, voință și mulți alții. Sub generoasa denumire de inteligență artificială, în sensul de inteligență non-umană sau sintetică, se regăsesc multe discipline și aplicații, de la algoritmi care au un scop bine determinat de procesare a unor date și până la algoritmi care trebuie să genereze alți algoritmi în funcție de datele disponibile procesării.

Mai departe

Interfața
om-mașină

În prezent aproape nimeni nu-și poate desfășura activitatea, indiferent de natura și de locația ei, fără să interacționeze cu sisteme construite de oameni.

Mașinile sunt omni-prezente, diversitatea lor fiind incredibil de mare. Interacțiunea omului cu toate aceste mașini necesită interfețe de comunicare de la om la mașină și de la mașină la om.

Mai departe

Fii la curent cu ce se întâmplă anul acesta!

Prin expedierea formularului sunt de acord ca datele mele să fie procesate de către organizator și să primesc mesaje electronice de la acesta.