Securitatea informației

 Suntem conectați în permanență la rețele de comunicații și la un nivel mai ridicat decât oricând în trecut. Internetul, ca principal suport de comunicare, este parte din oricare aspect al vieții noastre fie că suntem sau nu conștienți de acest aspect, iar dispozitivele mobile generează dependență prin capabilitatea lor de a ne ține conectați oriunde, oricând și la orice informație de care avem nevoie.

Însă acest avantaj al accesului instantaneu la informația acționabilă devine o imensă vulnerabilitate în lipsa unei protecții eficace: informația trebuie să ajungă exclusiv la destinatarul dorit, fără niciun compromis în alterarea sau divulgarea informației.

Vor fi apreciate soluțiile care generează un nivel ridicat de securitate a informației în scopul creșterii disponibilității online a informației și a creșterii rezilienței în caz de incident cibernetic.


Mă înregistrez

Fii la curent cu ce se întâmplă anul acesta!

Prin expedierea formularului sunt de acord ca datele mele să fie procesate de către organizator și să primesc mesaje electronice de la acesta.