Termeni și condiții

1. Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului patriotfest.ro, denumit în continuare site-ul, de către vizitatorii acestuia. Accesând și navigând pe acest site, acceptați, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare. În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta notă, vă rugăm să părăsiți acest website.

2. Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a desfășurării concursului PatriotFest (denumit în continuare PATRIOTFEST). PATRIOTFEST nu va acorda nicio garanție referitoare la: evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului, neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.

Astfel PATRIOTFEST nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

3. Marca și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest site este deținut de PATRIOTFEST. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către PATRIOTFEST. Toate drepturile sunt rezervate PATRIOTFEST. Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea PATRIOTFEST. PATRIOTFEST va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

4. Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului Site-ului este de a-i informa pe cei interesați asupra desfășurării concursului PATRIOTFEST. PATRIOTFEST nu poate garanta însă, că prezentele pagini nu conțin erori și asigură că depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte.

5. Confidențialitate

Protecția informațiilor în cursul procesării datelor dumneavoastră personale este o preocupare majora a PATRIOTFEST, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe Site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale. Site-ul nostru web poate include legături cu alte site-uri al căror conținut nu se află sub controlul nostru, de aceea PATRIOTFEST nu își asumă și nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web.

PATRIOTFEST se angajează să nu dezvăluie nicio informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. PATRIOTFEST nu va transmite nici unui terț datele dumneavoastră personale introduse de dumneavoastră pe site-ul www.patriotfest.ro conform prezentului document.

6. Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Dacă utilizatorul doreşte să ne furnizeze detalii personale, vom utiliza acele informaţii pentru a-i răspunde mesajului sau cererii acestuia. Site-ul www.patriotfest.ro nu colectează informaţii în scopuri comerciale. Cu excepţia cazurilor în care sunt făcute investigaţii autorizate pentru a monitoriza dacă legea este respectată, nu vor exista încercări de a identifica utilizatorii sau modul de utilizare a site-ului. Dacă aveţi întrebări sau sugestii cu privire la informaţiile prezentate aici, vă rugăm să ni le adresaţi prin intermediul adresei de e-mail concurs@patriotfest.ro

Pentru mai multe informații privind responsabilul de procesarea datelor cu caracter personal pe site-ul www.patriotfest.ro vă rugăm să ne scrieți la concurs@patriotfest.ro.

8. Informații pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:

  • să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare atunci când este cazul;
  • să mențineți și să înnoiți, atunci când situația cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Totodată vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:

  • să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge informații sau acest sistem;
  • să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de orice persoană fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;
  • să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare.

In caz de nerespectare a acestor condiții, PATRIOTFEST se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

10. Modificări ale termenilor și condițiilor

Modificări ale prezentei politici de confidențialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagină web fără a vă informa anterior. „Termenii și Condițiile” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și PATRIOTFEST în privința utilizării site-ului www.patriotfest.ro. PATRIOTFEST își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa concurs@patriotfest.ro.

Copyright PATRIOTFEST
Toate drepturile rezervate

Partajează