PatriotFest Forum

PatriotFest Forum

În data de 25 septembrie 2018 a avut loc prima ediție a evenimentului „PatriotFest Forum” organizat de MApN, MAI, SRI, STS, SPP în parteneriat cu asociația New Strategy Center. Evenimentul a avut loc la Cercul Militar Național, cu începere de la orele 9.30.

La eveniment au  participat experți din partea organizatorilor, prieteni ai PatriotFest, premianți ai PatriotFest ediția 2017 și concurenți înscriși în ediția PatriotFest 2018.

În cadrul evenimentului s-au dezbătut subiecte referitoare la organizarea PatriotFest 2018 precum categoriile de concurs și criterii de departajare ale proiectelor, cât și subiecte cu privire la domeniile de inovare de interes pentru NATO și surse de finanțare disponibile la nivelul UE.

Concluziile evenimentului au evidențiat soluții concrete de facilitare a dialogului pe diverse axe profesionale în comunitatea PatriotFest, de organizare a întâlnirilor online și offline în vederea consolidării ideilor selectate la fiecare ediție a concursului și de punere a acestora în practică.

Pentru mai multe informații despre evenimentul PatriotFest Forum – ediția I:
E-mail: concurs@patriotfest.ro
Web: https://www.patriotfest.ro/forum/

Partajează