PatriotFest Forum 2020

PatriotFest Forum 2020

PatriotFest Forum, vineri, 18 decembrie 2020, ora 13:00

Concursul național PatriotFest unește lumile creatorilor și consumatorilor de inovare pentru un viitor mai sigur și mai integrat tehnologic. Celor cărora și-au manifestat dorința de a participa la varianta consacrată a concursului PatriotFest le recomandăm să-și urmeze planurile de dezvoltare a proiectelor, având în vedere că ediția curentă a concursului a fost prelungită pentru 2021, și să monitorizeze activitățile Comunității PatriotFest pentru a avea acces la informații cu privire la oportunitățile de cooperare.

Următoarea întâlnire a Comunității PatriotFest va avea loc în ziua de vineri, 18 dec 2020, la ora 13:00 (Webex).

PatriotFest Forum 2020 va aborda următoarele subiecte:

1. Prezentarea principalelor prevederi din regulamentul Fondului European de Apărare (EDF) 2021-2027 (regulament agreat ce urmează să fie validat politic și publicat în jurnalul oficial al UE) și aspecte privind implementarea acestui program sectorial aferent Cadrului Financiar multianual al UE, inclusiv posibile măsuri pentru susținerea participării IMM-urilor.

2. Prezentarea grupurilor de lucru din cadrul Agenției Europene de Apărare și oportunitățile de participare la aceste activități.

3. Strategia NATO referitoare la tehnologiile emergente și disruptive.

Partajează