Sebastian Cochinescu

Sebastian Cochinescu

Sebastian Cochinescu are o experiență de peste 20 de ani în tehnologie, management și media, lucrând pentru Apple, Hubert Burda Media și Avandor. În anul 2017 și-a început studiile doctorale cu o teză în domeniul blockchain în cadrul Universității din București, în același an absolvind și cursul de management executiv în blockchain la facultatea Berkeley Law, University of California, iar anul trecut i-a fost conferită Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării.

Profilul său poate fi găsit pe Linkedin la adresa https://www.linkedin.com/in/sebastiancochinescu

SupplyBlockchain

Compania SupplyBlockchain, Inc. a fost înființată în anul 2018 în SUA și are în portofoliu clienți din industriile de transport, logistică și distribuție de marfă. Companiile care au decis să devină clienți ai SupplyBlockchain și-au redus substanțial pierderile prin folosirea acestui sistem inovator.

Serviciile SupplyBlockchain au fost folosite în cadrul exercițiului „Vigorous Warrior 19” – cel mai mare exercițiu medical militar din istoria NATO, cu peste 2.500 de participanți din 39 de țări. Exercițiul a fost organizat de către Centrul de Excelență Militară Medicală al NATO și Ministerul Apărării Naționale (MApN). Acesta a fost unul din primele evenimente la nivel mondial în care structurile militare NATO au folosit tehnologia blockchain.

Platforma oferă trasabilitatea produselor pe parcursul întregului lanț de distribuție, situându-se astfel ca un serviciu complementar soluțiilor software logistice existente pe piață.

Una dintre problemele principale ale industriei de transport și logistică este lipsa de transparență și urmărire independentă a produselor de-a lungul lanțurilor de distribuție. SupplyBlockchain rezolvă această problemă prin adăugarea unui strat de securitate și transparență în procesele logistice, folosind tehnologii de tip blockchain.

Deasemenea SupplyBlockchain participă activ la alcătuirea standardelor de blockchain în industria de transport din Statele Unite.

Soluțiile SupplyBlockchain pot fi folosite de companiile farmaceutice pentru a urmări trasabilitatea produselor lor, reducând în acest fel pierderile. Deasemenea platforma SupplyBlockchain este utilizată atât pentru monitorizarea provenienței produselor din industria alimentară, cât și pentru asigurarea transparenței în cazul campaniilor umanitare.

Compania își va continua extinderea portofoliului de clienți atât din Europa cât și din Statele Unite, pe o piață în care pierderile logistice sunt exponențial mai mari.

Mai multe detalii despre companie pot fi găsite la adresa https://supplyblockchain.network

Partajează