Gala celei de-a patra ediții a concursului național PatriotFest și-a decernat câștigătorii

Decernarea premiilor celei de a patra ediții a concursului național de inovare PatriotFest s-a desfășurat miercuri, 12 ianuarie, la Cercul Militar Național. PatriotFest este singurul concurs național de inovare, organizat de instituții din domeniul apărării și securității naționale.

Ediția 2021 a PatriotFest a venit cu doua premiere: o tematică fixă, precum și participarea firmelor mici și mijlocii românești. Astfel, inovatorii cu preocupări în domeniul tehnologiilor emergente si disruptive, dornici să contribuie la întărirea securității naționale, au fost invitați să se înscrie, atenția organizatorilor fiind deschisă față de toate tipurile de sisteme autonome – aeriene, terestre și navale.

Detalii și câștigători aici.

PatriotFest 2021

Instituțiile din domeniul securității și apărării naționale extind cooperarea cu sectorul civil și în domeniul sistemelor autonome! Concursul național PatriotFest se deschide atât propunerilor inovatorilor români, cât și firmelor românești. Ediția 2021 vine, astfel, cu doua premiere: o tematică fixă cu două secțiuni, precum și participarea firmelor mici și mijlocii românești. Astfel inovatorii cu preocupări în domeniul tehnologiilor emergente si disruptive, dornici să contribuie la întărirea securității naționale, sunt invitați să se înscrie ediția 2021 a concursului național de inovare PatriotFest. Atenția organizatorilor este deschisă față de toate tipurile de sisteme autonome – aeriene, terestre și navale.

Cele două direcții de concurs, în cadrul tematicii fixe, sunt:

Sisteme autonome de tip platforme aeriene, terestre și navale

Sisteme de detecție și contracarare a dronelor

[mai multe detalii]

CALENDAR

Deschiderea înscrierilor
în concurs*

17 septembrie 2021

Termenul limită pentru
înscrierea în concurs
17 Octombrie 2021

Prezentarea proiectelor
în fața juriului

21 Octombrie 2021

Gala
PatriotFest

12 Ianuarie 2022

* Înscrierea este continuă până la data limită. Documentația de prezentare a proiectelor poate fi actualizată oricând și de oricâte ori în această perioadă. Îi încurajăm pe concurenți să se înscrie în concurs la începutul perioadei pentru a putea beneficia de întâlnirile periodice ale organizatorilor cu Comunitatea PatriotFest.

SPONSORI

Daca dorești sa susții inițiativa, scrie-ne la adresa concurs@patriotfest.ro.

ORGANIZAȚII PARTENERE

   

PARTENERI MEDIA

   

Daca dorești sa sprijini inițiativa, scrie-ne la adresa concurs@patriotfest.ro.

ORGANIZATORI

Sigla STS 2021

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

EDIȚII ANTERIOARE

Partajează